Big Bang lærermøde i Odense. Naturvidenskalig undervisning for fremtiden!

Undervisere af de naturvidenskalige fag kunne få en interessant indblik i de nyeste udviklinger, idéer og temaer af den naturvidenskablige skoleundervisning i Danmark på lærermødet i Odense.

Mere end 1800 lærere informerede sig i talrige workshops, foredrag og en stor messe areal over idéer for den naturvidenskablige undervisning i fremtiden. Projektet PaNaMa har været præsenteret på en af LSUL Odenses stande.

 

 

Konceptet af denne begivenhed, at forbinde udstillingen af de nyeste videnskablige erkendelser af undervisnings-forskningen med tilbuder for videreuddannelse, og at tilbyde dette inden for rammerne af en ”Didacta” explizit for de naturvidenskablige fag, findes i denne art ikke i den tysksprogede rum.

Mes blikken af en lærer fra Tyskland var det yderst interessant at se hvilke nye og delvis andre tilgange der bliver diskuteret eller også blev etableret i praksisen længe siden. Sikkert ville det være yderst frugtbart for den naturvidenskablige undervisning i begge lande, hvis lærere og dem der er ansat i undervisningsudviklingen ville lære didatiske idéer af nabolandet at kende.

Begivenheder, som er så gode organiseret som Big Bang lærermødet i Odense, byder dertil en perfekt ramme!

 

 

.

 

 PANaMa programområdet

 

Elevkuraterede udstillinger 2017/2018

 

Forskningscamps 2018-2020

 

Workshops for lærere i samarbejde med regionale virksomheder, 2017-2019